Skip to content Skip to footer

Brygga 11

Sjømatrestaurant på brygga i Sandefjord

Brygga 11 i Sandefjord er et ikonisk landemerke som ligger ved vannkanten og representerer byens maritime arv. Med sin sjarmerende atmosfære og fantastiske utsikt over havnen, tiltrekker Brygga 11 både lokalbefolkningen og besøkende. Her kan man nyte deilige sjømatretter.

Brygga 11 er et levende møtested som gir en autentisk opplevelse av Sandefjords maritime sjel.

KundeBrygga 11 Geir SkeieShare

Om Brygga 11

Brygga 11 er en sjømatrestaurant på brygga i Sandefjord, grunnlagt av den anerkjente kokken Geir Skeie. De har høstet massevis av gode anmeldelser på nettet, i 2020 mottok de prisen Travelers’ Choice av TripAdvisor, og restauranten har blitt et attraktivt trekkplaster for både lokalfolk og turister.

I tillegg til servering i restauranten tilbyr de også catering og utleie av lokaler, og med mottoet Fisk til folket har de som mål å kunne tilby matopplevelser til enhver anledning.

Brygga 11 sitt ønske

Når Brygga 11 kom til oss med ønske om ny nettside hadde de behov for å kunne vise frem både den flotte menyen de har, de gode tilbakemeldingene de har fått fra fornøyde gjester, samt de øvrige tjenestene de tilbyr.

  • Vi har gitt god plass til de ulike rettene, og baserer oss på bannere og bildeslidere med apetittvekkende bilder av maten.
  • For tilbakemeldingene har vi lagt opp til et design som tar høyde for å kunne vise anmeldelser fra ulike plattformer om hverandre.
  • Tjenestene, lokalene og folkene bak, presenteres med en valgfri kombinasjon av tekst, bilde, video og knapper til navigasjon, slik at kunden kan oppdatere og tilpasse innholdet etter behov.
  • For Brygga 11 utfører vi også sesongbaserte digitale markedsføringskampanjer som også inkluderte søkemotoroptimalisering.

Du kan se en kort videopresentasjon av prosjektet øverst på siden, eller bla nedover for å se et utvalg av skisser og bilder fra det ferdige designet.

Du kan også lese mer om prosessen vår rundt webdesign og programmering på egen underside.

Prosjektbilder