Skip to content Skip to footer

Vivo Hudklinikk

Behandlinger og produkter innen skjønnhet, helse og velvære

Vivo Hudklinikk tilbyr behandlinger og produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Den første klinikken åpnet dørene i Drammen i 2012, og de har siden hatt som mål å tilby den beste kvalitet og ekspertise innen sitt felt.

Vivo Hudklinikk kom til oss i 2020 med ønske om å begynne med nettsalg, og i samme omgang å kunne bruke en ny nettside til å løfte de fysiske klinikkene ytterligere.

I tillegg var vi så heldige å få muligheten til å fornye logoen deres. Resultatet var en fullverdig nettbutikk bygget på WooCommerce, med en tydeligvisuell identitet.

KundeVivo HudklinikkShare

Om prosjektet

Med nettbutikken til Vivo Hudklinikk la vi opp til god synergi med de fysiske klinikkene, blant annet gjennom utfyllingsskjemaer for kartlegging av passende behandling, og interaktivt kart over klinikkene med mulighet for timebestilling og innbydende bilder av lokalene.

Synergien gikk også andre veien, da kuponger gitt i klinikkene ved gjennomført behandling åpnet kampanjer i nettbutikken. Når logoen var på plass og nettsiden var lansert fikk vi også muligheten til å markedsføre den nye nettsiden deres.

Du kan se en kort videopresentasjon av prosjektet samt se et utvalg av skisser og bilder fra det ferdige designet. Du kan også lese mer om prosessen vår rundt webdesign og programmering på egen underside.

Prosjektbilder