Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Søkemotoroptimalisering utført av eksperter

Er du lei av å ikke bli sett i søkeresultatene? Da er det på tide å ta kontroll over søkemotoroptimaliseringen (SEO) og la oss være din digitale SEO-ekspert! Med vår ekspertise og lidenskap for søkemotoroptimalisering, vil vi hjelpe deg å få bedre rangering i søkeresultatene.

La oss snakke om de viktigste elementene i SEO-puslespillet. Først har vi søkeordanalyse. Vi dykker ned i ditt marked, utforsker hva folk søker etter og finner de mest relevante søkeordene for å få deg på toppen av søkeresultatene.

Innholdsoptimalisering

Deretter har vi innholdsoptimalisering. Vi skaper engasjerende og relevant innhold som appellerer til både søkemotorer og besøkende.

Vi bruker smarte strategier (on-site og off-site søkemotoroptimalisering), meta title, meta description, sikre godt innhold med innholdsoptimalisering og internlenking for å øke synligheten og trafikken til nettstedet ditt.

Teknisk søkemotoroptimalisering

Men vent, det er mer! Vi tar også hånd om teknisk optimalisering. Vi sikrer at nettstedet ditt er laster raskt, brukervennlig og mobilvennlig. Søkemotorer elsker det, og det gjør også dine potensielle kunder!

SEO optimalisering

Hva er søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO, er mer enn bare en teknikk, det er en kunnskapsrik tilnærming for å gjøre din nettside mer synlig på nettet.

SEO handler om å presentere nettsiden din på en slik måte at søkemotorer som Google og Bing ser din nettside som det beste svaret når noen søker etter informasjon, et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Tenk på Google som en kraftig kilde til besøkende til ditt nettsted. Det kan være alt fra potensielle kunder som er klare til å kjøpe til de som er i den tidlige fasen og søker informasjon.

Selskaper som mestrer SEO og er synlige i søkeresultatene vil ofte oppleve at opptil 80% av trafikken kommer direkte fra søkemotorer.

Det er verdt å merke seg at mange forbrukere vender seg til søkemotorer som sin primære kilde til informasjon når de skal bestemme seg for et kjøp. Å ha en topprangert posisjon i organiske søkeresultater er derfor svært verdifullt, og det er dette vi jobber for å oppnå for våre kunder.

For å dominere søkeresultatene må du:

 1. Ha inngående kjennskap til hva kundene dine søker etter og tilby relevant informasjon til dem på rett tidspunkt, som også er optimalisert for søkemotorene.
 2. Webdesignet på nettsiden må være brukervennlig og teknisk optimalisert slik at både besøkende og søkemotorer enkelt kan navigere den.
 3. Bygge tillit hos dine besøkende med en profesjonell online tilstedeværelse.

Bli en autoritet på Google og Bing

SEO-ekspertene hos Mementor har jobbet systematisk med SEO i mange år, noe som har gitt oss en solid erfaring i feltet. Her er en kortfattet fremstilling av hvordan vi går frem når vi jobber med søkemotoroptimalisering for våre kunder.

 1. Søkeordsanalyse: Dette er fundamentet i alt SEO-arbeid. Vi kombinerer markedskunnskap med avanserte verktøy for å identifisere de mest relevante søkeord og uttrykk i din målgruppe.
 2. Konkurrentanalyse: Konkurrentanalyse er en prosess hvor man undersøker og analyserer SEO-strategiene og taktikkene som brukes av konkurrentene dine. Målet er å identifisere styrker og svakheter i konkurrentenes online tilstedeværelse for deretter å tilpasse og forbedre ens egen SEO-strategi. En slik analyse kan gi verdifull innsikt. Ved å forstå hvor konkurrentene presterer godt, og hvor de kan ha svakheter, kan vi justere vår egen SEO-strategi for bedre å konkurrere og utnytte muligheter i markedet.
 3. Teknisk Gjennomgang: En brukervennlig nettside som også er teknisk optimalisert er essensielt. Vi sikrer at nettsiden din er rask, brukervennlig, sikker, og mobiloptimalisert slik at Google og Bing kan indeksere den riktig.
 4. Nettstedsoptimalisering: Med innsikt fra søkeordsanalysen skaper vi innhold som adresserer spesifikke behov og spørsmål fra din målgruppe. Vi legger også vekt på å ha en klar struktur på nettsiden for enkel navigasjon.
 5. Ekspertise, Autoritet, og Tillit (E-A-T): Din online troverdighet er avgjørende. Google benytter E-A-T som er et sentralt konsept i Googles retningslinjer for kvalitetsvurdering av innhold.
  • Ekspertise refererer til forfatterens dyktighet og kunnskap innenfor et bestemt emne.
  • Autoritet beskriver hvordan en nettside eller forfatter er anerkjent som en ledende kilde innen sitt felt.
  • Tillit fokuserer på nettsidens troverdighet og pålitelighet.
 6. Blogg og innholdsdeling: Kvalitetsinnhold er nøkkelen. Dette inkluderer emner relatert til det du tilbyr som kan deles på andre nettsteder eller sosiale medier, noe som øker nettsides synlighet.

Hva koster SEO?

Det er ingen konkret fasit på hva søkemotoroptimalisering / SEO koster, da det varierer avhengig av flere faktorer som bransje og konkurransenivå. Hos Mementor starter vår SEO-tjeneste med et minimum av 4 timer SEO-arbeid per måned. Vår timepris er 1399,-.

Den eksakte mengden tid som er nødvendig, vil avhenge av bransjen du er i og konkurransebildet. Dette er detaljer vi diskuterer og blir enige om med kunden før vi igangsetter arbeidet.

Ønsker du hjelp med søkemotoroptimalisering?

Mementor er et ledende digitalt markedsføringsbyrå og våre SEO-eksperter står klare til å hjelpe deg. Uansett hvor du befinner deg i SEO-stigen, vil våre SEO-eksperter guide deg til bedre synlighet online. Ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for å hjelpe deg!