Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Webdesign og webutvikling

Din partner for fremragende design!

Vi er et lidenskapelig team av kreative webdesignere og webutviklere som jobber tett med kundene for å forstå deres behov og visjoner.

Vi er ikke bare et webdesignbyrå i Oslo, men også din strategiske partner, dedikert til å gi deg langvarige og gode resultater for din virksomhet.

Nettside

En nettside ikke lenger bare et digitalt visittkort. Den er din bedrifts fremste ambassadør, et globalt utstillingsvindu, og ofte den første interaksjonen kunder har med ditt merke.

Med mer enn halvparten av verdens befolkning nå online, er spørsmålet ikke lenger «Trenger vi en nettside?», men heller «Hvordan kan vi sikre at vår nettside representerer oss på best mulig måte?»

Mementor forstår viktigheten av førsteintrykk. Våre webdesignere designer og utvikler SEO-optimaliserte nettsider som ikke bare ser flotte ut, men som også er bygget for å konvertere.

Nettbutikk

Vi har lang erfaring med web-design og utvikling av toppmoderne nettbutikker. Så om du ønsker å starte en ny nettbutikk eller oppgradere eksisterende, så kan vi hjelpe.

Mementor er her for å guide deg. Vi designer og utvikler optimaliserte nettbutikker som ikke bare imøtekommer den moderne kundens forventninger, men som også er bygget for å konvertere.

Med fokusert tilnærming på brukeropplevelse, visuell tiltrekning og teknisk yteevne, sørger vi for at din nettbutikk ikke bare står ut i mengden, men også driver resultater. Med Mementor ved din side, blir din nettbutikk transformert til en salgsmaskin.

Web-design prosessen

Hva er optimalisert webdesign?

Optimalisert webdesign er en helhetlig tilnærming til å utvikle nettsider som ikke bare ser flotte ut, men som også oppfyller sitt formål på den mest effektive måten. La oss bryte det ned for deg i fem kritiske komponenter.

 • 01. Estetikk

  Den visuelle presentasjonen er nettstedets "ansikt". Et optimalisert webdesign fanger oppmerksomheten, representerer merkevaren på en konsistent måte, og gir en umiddelbar følelse av tillit og profesjonalitet.

 • 02. Funksjonalitet

  Utover det visuelle, må en nettside fungere jevnt. Dette innebærer sømløse overganger, klare handlingsopprop, og en struktur som fører brukeren naturlig gjennom informasjonen og mot de ønskede handlingene.

 • 03. Brukervennlighet (UX)

  Her fokuserer vi på på brukerens reise. En optimalisert nettside er intuitiv, gir konsistent navigasjon, og tilbyr en behagelig opplevelse uansett enhet, enten det er desktop, mobil, nettbrett eller Smart-TV.

 • 04. Handlinger og konverteringsrate

  Hovedmålet med de fleste nettsider er å oppfordre brukeren til å utføre en eller flere handlinger, enten det er å kjøpe et produkt, abonnere på et nyhetsbrev eller ta kontakt. Et optimalisert web-design er bygget med dette i tankene, ved hjelp av klare CTA-er (Call-To-Action) som øker sjansen for konvertering.

 • 05. Teknisk godt optimalisert

  Bak det flotte webdesignet ligger kompleks kode. En optimalisert nettside laster raskt, er sikker, søkemotorvennlig og er fleksibel nok til å tilpasse seg fremtidige teknologiske endringer.

Hos Mementor er dette ikke bare en tilnærming; det er vår modell. Vi mener at et vellykket webdesign er et som balanserer alle disse fem komponentene i perfekt harmoni.

Når du jobber med oss, sikrer vi at din nettside ikke bare oppfyller, men overgår standarden for hva optimalisert web design bør være.

Hvorfor er web-design og SEO en viktig kombinasjon?

Webdesign og SEO er to tilsynelatende adskilte felt, men de er dypt sammenkoblede og avgjørende for suksessen til ethvert moderne nettsted.

I korte trekk, web-design og søkemotoroptimalisering er to sider av samme mynt. Det ene gir form og funksjon, mens det andre sikrer synlighet og tilstedeværelse i søkeresultatene.

For å skape en helhetlig, effektiv og konkurransedyktig online tilstedeværelse, er det essensielt at de to går hånd i hånd. Les mer om søkemotoroptimalisering.

Tilbyr Mementor kun webdesign i Oslo?

Selv om Mementor stolt kan si at vi har vårt hovedkontor i hjertet av Oslo, begrenser ikke dette oss til kun å operere innenfor byens grenser. Tvert imot, som et digitalt webdesignbyrå i Oslo lever vi etter filosofien om at digitale løsninger ikke kjenner geografiske begrensninger.

Dette betyr at selv om du kanskje møter oss ansikt til ansikt i Oslo, strekker vår ekspertise og tjenester seg langt utover hovedstadens rammer.

Mementor tilbyr sine tjenester til bedrifter i hele Norge, og vår ambisjon er å hjelpe norske bedrifter, uansett hvor de er lokalisert med å realisere deres digitale potensial.

Relatert innhold fra bloggen vår

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er webdesign?

  Webdesign er kunsten og vitenskapen bak å skape og strukturere digitale opplevelser på nett. Det omfatter estetikk som fargevalg, typografi og layout.

  Webdesign er også funksjonalitet som sikrer at nettsiden er brukervennlig, responsiv og formålstjenlig.

  Et godt web design tar hensyn til brukerens behov og forventninger, samtidig som det reflekterer merkevarens identitet og budskap.

 • Hvor mye koster webdesign?

  Kostnaden for webdesign varierer veldig basert på mange faktorer.

  For en "normal" nettside kan prisen ligge i en lavere prisklasse (f.eks 95.000,-), mens komplekse e-handelsplattformer eller skreddersydde løsninger kan kreve en større investering.

  For et nøyaktig estimat anbefaler vi en samtale om prosjektets spesifikasjoner, ønsker og mål, slik at vi kan gi en fast pris på webdesign før vi starter.

 • Hvor lang tid tar webdesign?

  Tidsrammen for webdesign avhenger av prosjektets kompleksitet og kundens behov. En enkel normal nettside kan ta et par uker, mens en skreddersydd e-handelsplattform vil kreve lenger tid. Kommunikasjon, revisjoner og testing spiller også en rolle. Det er essensielt å klargjøre mål og omfang for å få en nøyaktig tidsramme.

 • Er webdesignet SEO-optimalisert?

  Absolutt! Vi forstår viktigheten av synlighet i søkemotorer. Når vi utvikler en nettside, integrerer vi grunnleggende SEO-praksis fra starten. Dette inkluderer strukturert innhold, mobiloptimalisering, metatagger og mer. Vi legger grunnlaget for at nettsiden skal bli godt indeksert av søkemotorer. Mer avansert SEO kommer senere.

 • Trenger jeg en driftsavtale?

  En driftsavtale med Mementor er ikke obligatorisk, men den er sterkt anbefalt. Den sikrer at nettsiden din kontinuerlig oppdateres, forblir sikker mot trusler, laster raskt og fungerer optimalt. Med teknologiens raske utvikling og stadig skiftende trusler, gir en driftsavtale deg ro i sinnet ved å sørge for at din digitale tilstedeværelse er stabil, sikker, og pålitelig.

 • Er opplæring inkludert i prisen?

  Ja, vi mener at kundens autonomi er avgjørende. Når vi leverer en nettside, sørger vi for at du føler deg komfortabel med å navigere og administrere den. To timer opplæring er inkludert i prisen, slik at du kan håndtere grunnleggende endringer og tekstoppdateringer selv. Vårt mål er at du skal være trygg og selvsikker med din nye digitale løsning.

 • Hvilket CMS bruker dere?

  Vi benytter hovedsakelig WordPress som vårt foretrukne Content Management System (CMS). Dette valget er basert på WordPress sin utviklerbase, fleksibilitet, brukervennlighet og brede tilpasningsmuligheter. Det gir våre kunder en intuitiv plattform for innholdshåndtering samtidig som det gir oss muligheten til å skreddersy funksjonalitet og design etter spesifikke behov og ønsker.

 • Hva er WordPress?

  WordPress er verdens mest populære Content Management System (CMS). Opprinnelig skapt som en bloggingplattform, har det utviklet seg til en allsidig løsning for nettsider og nettbutikker. Dets brukervennlighet, utvidbare plugin-arkitektur gjør det til et førstevalg for mange. Hos oss Mementor bruker vi hovedsakelig WordPress for å levere skreddersydde, robuste og brukervennlige nettløsninger.

Vi har sett på ulike aspekter av webdesign og webutvikling. Fra å forstå hva webdesign innebærer, til viktigheten av SEO-optimalisering, driftsavtaler og opplæring, er det klart at vår prioritet er å tilby en helhetlig og profesjonell webdesign-tjeneste.

Ønsker du en skreddersydd løsning eller har flere spørsmål?

Vennligst ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe og guide deg.