Skip to content Skip to footer

Apotek For Deg

Apotek For Deg er et fullverdig nettapotek

Apotek For Deg er et fullverdig nettapotek med fokus på faglig tyngde, kunnskapsformidling, og ikke minst konkurransedyktige priser. I et marked med hard konkurranse fra store aktører skiller de seg ut som et mer folkelig apotek: de er et Apotek For Deg.

Med flere kunder som driver nettapotek har vi fått erfare de mange reguleringene og retningslinjene som apotekbransjen er underlagt.

Her har vi fått bryne oss på programmeringsutfordringer rundt blant annet verifisering av personnummer, import av produktdata og automatisering av disse, begrensninger for kjøp av legemidler og kombinasjoner av spesielle produkter, samt egne varslingssystemer for å avdekke potensielt misbruk.

KundeApotek For DegShare

Om prosjektet

Som en prisfokusert aktør har vi for Apotek For Deg utviklet en nettbutikk med egne rabattsystemer, inkludert rollebasert rabatt med ulike nivåer, oppsamling og innløsing av poeng basert på ulike kriterier, pakkeløsninger, mengderabatt og gratis frakt under visse vilkår.

Her gjelder det også å holde tunga rett i munnen, da mange av apotekenes produkter har spesielle krav i forhold til pris og rabatter.

Videre har vi planlagt og gjennomført digitale markedsføringskampanjer og satt opp systemer for synkronisering av produktdata med tjenester som Prisjakt, Prisguiden, (nå Klarna), BestPris.no og Google Shopping.

Du kan se en kort videopresentasjon av prosjektet same se et utvalg av skisser og bilder fra det ferdige designet.

Du kan også lese mer om prosessen vår rundt webdesign og programmering på egen underside.