Skip to content Skip to footer
En norsk QR-kodegenerator

Mementor er stolt over å presentere QR-kode.no, et prosjekt der vårt team har hatt ansvaret for hele spekteret av webutviklingstjenester. Dette inkluderer alt av webdesign, grafisk design og utvikling av nettside og QR-kodegeneratoren.

Vår målsetning var å skape en nettstedsløsning som ikke bare var visuelt tiltalende, men også brukervennlig, funksjonell og optimalisert for søkemotorer.

Gjennom vår helhetlige tilnærming til webutvikling og digital markedsføring, har QR-kode.no oppnådd fremragende resultater, inkludert massiv økning i nettstedstrafikk og nye brukere, høyere engasjementsrater og økt merkevarebevissthet.

Prosjektet står som et bevis på Mementors evne til å levere helhetlige løsninger som både møter og overgår kundens forventninger.

KundeQR-Kode.noShare

Om prosjektet

Webdesign og Utvikling: Vi startet med en grundig behovsanalyse for å sikre at vi fullt ut forsto kundens visjon og krav. Basert på dette, utformet vi et webdesign som reflekterte QR-kode.no sitt merkevare og budskap på en profesjonell måte. Ved hjelp av moderne webutviklingsteknikker implementerte vi en rekke funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen, inkludert en intuitiv navigasjonsstruktur og en effektiv QR-kodegenerator med integrert betalingsløsning.

Programmering: Vi fokuserte på å bygge en robust og skalerbar plattform. Vi benyttet oss av de nyeste teknologiene for å sikre høy ytelse, sikkerhet og kompatibilitet på tvers av alle enheter. Systemet ble utviklet med tanke på fremtidig vekst, slik at nye funksjoner enkelt kan integreres etter hvert som kundens behov utvikler seg.

Digital markedsføring: For å maksimere nettstedets synlighet og rekkevidde, utarbeidet vi en omfattende digital markedsføringsstrategi. Denne inkluderte søkemotoroptimalisering (SEO), innholdsmarkedsføring og sosiale medier kampanjer. Gjennom målrettet bruk av digitale kanaler har vi lykkes i å øke trafikken til nettstedet og generere betydelig interesse for QR-kode.no sine tjenester.

Prosjektbilder