Skip to content Skip to footer

EasyDays

Alle verktøy på ett og samme sted

EasyDays har som mål å gjøre arbeidshverdagen din så enkel og ukomplisert som mulig. Dette gjør vi ved å samle alle verktøyene bedriften din trenger i en digitalisert verden, på ett og samme sted.

Ikke bare det heller, men verktøyene integreres og presenteres på en sømløs og lettfattelig måte, slik at du virkelig kan forenkle arbeidsflyten til hele bedriften din, og nyte en enklere arbeidshverdag.

KundeEasyDaysShare

Om EasyDays

Hvis du jobber digitalt bruker sikkert du, som oss, en rekke digitale verktøy og integrasjoner som er avhengige av hverandre. Om du så driver en nettbutikk og sender produktdata hit og regnskap dit, eller loggfører tiden din på ett sted og holder oversikt over prosjektene dine på et annet, så har du helt sikkert tenkt at det ville vært kjekt å kunne samle mye av det du holder på med i én enkel og oversiktlig innpakning. Det opplever i hvert fall vi, både gjennom kundene våre og for vår egen del.

EasyDays er en plattform som samler alle de essensielle verktøyene og integrasjonene for en digital virksomhet, slik at du kan finne alt på ett sted, sømløst integrert og klart til bruk. Forbi er tiden for å tukle med integrasjoner som ikke vil snakke sammen, til tross for at selgeren lovte gull og grønne skoger. Forbi er «Hvor finner jeg X?» og «Hvor gjør jeg Y?». Svaret er EasyDays!

EasyDays er ennå under utvikling, men hold et øye åpent! EasyDays vil gjøre arbeidshverdagen din mye enklere, så dette vil du nok neppe gå glipp av.

Du kan se en kort videopresentasjon av prosjektet et utvalg av skisser og bilder fra designet. Du kan også lese mer om prosessen vår rundt webdesign og programmering på egen underside.

Prosjektbilder