Skip to content Skip to footer

Cruise Norway

Cruise Norway markedsfører Norges havner

Cruise Norway markedsfører Norges havner som attraktive destinasjoner for cruise, med et fokus på Norge som en naturbasert cruisedestinasjon.

De fungerer som samlepunktet for et nettverk av partnere innen turisme og cruisevirksomhet, og formidler praktisk informasjon og markedsføringsmateriell.

Cruise Norway skal først og fremst markedsføre partnerne. Disse har fått hver sin side hvor de kan legge ut offentlig informasjon, samt at vi har laget et interaktivt kart som viser hvor hver destinasjon og partner ligger.

KundeCruise NorwayShare

Om prosjektet

Cruise Norway hadde et behov for et avgrenset område hvor partnerne kan finne informasjon og materiell som ikke nødvendigvis skal være tilgjengelig for alle. I tillegg var det også ønske om et mediearkiv som kunne være offentlig, men med begrensninger i forhold nedlasting og bruksrettigheter.

Du kan se en kort videopresentasjon av prosjektet øverst på siden, eller bla nedover for å se et utvalg av skisser og bilder fra det ferdige designet. Du kan også lese mer om prosessen vår rundt webdesign og programmering på egen underside.